Produktene våre

Brewyard Brewing co. har utspring fra en garasje på kvaløysletta utenfor Tromsø. Her brygget to gode kompiser øl på mors gamle fårikålkjele over en godt brukt krabbekoker. Ølet ble bedre å bedre etter hvert som tiden gikk og gutta fikk øvd seg etter utallige kvelder over kjelen. 

Etter vert ble kjelen større i form av at vi fikk tak i gamle varmtvannstaker som ble sveiset om og vi kunne brygge 200 L i hver batch fremfor 28 liter som vi fikk ut av fårikålkjelen. Vi måtte flytte på oss og løsningen ble en nedlagt butikk på stakkevollveien. Herfra utviklet ting seg stadig og vi endte etter et par års tid i skippergata i de svært så kjente Mydland lokalene i Tromsø sentrum. Kjelen ble igjen for liten og vi gikk over til en Speidel 500 L. Denne hadde vi stor glede av og vi kunne igjen møte etterspørselen

Nå har vi vokst ut av skippergata å tatt turen inn på Vervet. Vi har et flunkende nytt- topp moderne bryggeri som leverer 1000L batcher og som holder hus i Tromsøs feteste ølbar. Nemlig Brewyard Brewpub. 

Her kan man se inn i Bryggeriet gjennom en glassvegg bak baren og vi kan ta imot gjester i brygge rommet på alt fra smakinger, bryggekurs, og collabs. Brewyard Brewpub har selvfølgelig alle våre øl på tapp i baren og kvaliteten er enestående som et direkte resultat av nærhet til takene og dermed ingen frakt og etterbehandling. Dette gir en ferskhet på ølene som få andre kan skilte med.