Brewyard

Velkommen til Brewyard og Brewyard Brewing Co.  Vi er et lokalt bryggeri med en unik atmosfære og en lidenskap for ølbrygging. Vi brygger eget øl med de fineste råvarene og gir deg en variert utvalg av smaker og stiler.

I tillegg til å servere vårt eget øl, har vi også en fantastisk Southern style BBQ som matcher vårt øl.  Våre lokaler på Vervet er byens råeste uteservering, med en vakker utsikt over Tromsø by. Vi ønsker deg velkommen til å besøke oss for en unik øl- og matopplevelse!

Karaoke

Vi tilbyr et spennende karaoke-rom som kan leies ut på timebasis, perfekt for alle som ser etter en unik og morsom opplevelse. Vårt karaoke-rom er det ideelle valget for både spesielle anledninger og avslappende kvelder med venner. Enten du planlegger en bursdagsfeiring, et firmaarrangement, eller bare ønsker å tilbringe kvalitetstid med venner, gir vårt karaoke-rom den perfekte bakgrunnen. Vi har et bredt utvalg av sanger som passer for alle musikksmaker og stemninger. For booking, vennligst kontakt oss via e-post på restaurant@brewyard.no eller ring oss på +47 982 57 777. Vi gleder oss til å bidra til å gjøre din neste samling uforglemmelig!

Games

Vi har også et dedikert spillrom som garantert vil vekke entusiasme blant gjestene våre. Dette rommet er utstyrt med dart, en samling av klassiske spill fra 90-tallet, og shuffleboard, og tilbyr en variert underholdningsopplevelse som passer for alle aldre. Enten du er en nostalgisk gamer som lengter etter å dykke tilbake i 90-tallets spillunivers, eller du er ute etter en vennlig konkurranse med dart og shuffleboard, har vårt spillrom noe for deg. Dette er det perfekte stedet for å koble av, konkurrere, og skape minner med venner og familie. Vårt spillrom er designet for å tilby moro og avslapning i en unik og innbydende atmosfære, og det er tilgjengelig for alle våre gjester som søker en alternativ underholdningsform.

Events

Vi inviterer jevnlig andre bryggerier til å samarbeide med oss, hvor de tar over kontrollen av våre tappekraner og matmeny for en periode. Disse hendelsene gir våre gjester en unik mulighet til å prøve ut spesielle øl og retter som perfekt komplementerer de utvalgte drikkene. Nylig hadde vi gleden av å samarbeide med anerkjente bryggerier som Weihenstephaner, Nøgne Ø og Bådin. Hver av disse samarbeidene har brakt med seg unike smaker og opplevelser, beriket vårt tilbud og gitt våre gjester minneverdige kulinariske opplevelser. Disse arrangementene tillater ikke bare våre gjester å utforske nye og spennende smaker, men også fremmer en kultur av samarbeid og fellesskap blant bryggeriene.

Conference Room

Vi tilbyr utleie av en romslig konferansesal eller alternativt to mindre møterom, skreddersydd for å møte dine behov for både formelle og uformelle sammenkomster. Dette gir en unik mulighet til å forbedre kvaliteten på dine forretningsmøter, workshops, eller seminarer, samtidig som det gir et ideelt sted for å arrangere private feiringer eller samlinger. Våre fasiliteter er utstyrt med moderne teknologi og komfort, sikret for å gjøre ditt arrangement så produktivt og minneverdig som mulig. Enten du planlegger en stor konferanse, et bedriftsmøte, eller en intim sammenkomst, har vi løsningen for deg. Ved å velge våre konferansesaler, sikrer du ikke bare et vellykket arrangement, men også en opplevelse som dine gjester vil verdsette.

Besøk oss

Kontakt oss

Telefon:+47 982 57 777
E-post: restaurant@brewyard.no
Adresse: Nordøstpassasjen 33
Postnummer og sted: 9008 Tromsø